Browsing: Opinion

Prof.dr. Nazmi Beqiri (Bartësve të prëgjegjësisë mbarëshqiptare) Mosrespektimi i marrëveshjeve, i normave, i shprehjes së vullnetit dhe lirisë, ka përfunduar…

Nazmi Beqiri “E kanmja (lakmia) e prish burrin”, thoshin, dhe ah, sikur të kishte mbetur te “ai”, burrë, por “burrin”…